Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inscrivez-nous à notre newsletter

Bij JBC willen we het elke dag beter doen, want elke stap in de goede richting is een stap vooruit. Al meer dan 20 jaar spant JBC zich in voor mens en milieu. We ondernemen eerlijk, bewust, oprecht, met heel ons hart en zeker met respect voor mens en planeet. Een uitdaging die door heel de #JBCfamily wordt aangegaan.

Met onze #GoForward Strategie zetten we ons in om stap voor stap duurzamer te ondernemen. Samen met en voor al onze klanten, want wij geloven dat duurzame mode voor iedereen toegankelijk moet zijn. Laten we samen gaan voor groener, schoner, met en voor iedereen en vooral vooruit.

Kleding, schoenen en accessoires zijn onze core business, hoe en waar ze gemaakt worden is belangrijk. We werken voortdurend aan duurzamere collecties. Met onze ecologische I AM-collectie zitten we alvast op de weg naar 100% duurzaamheid, van gerecycleerde jeans tot T-shirts van biokatoen en jassen uit gerecycleerd polyester. Dat willen we nu ook graag doortrekken in al onze collecties. We streven er daarom naar om met betere materialen te werken, minder water te verbruiken, de juiste chemicaliën te gebruiken en minder afval te produceren.

Go Green

Iedereen heeft impact op onze planeet; denk maar aan de ecologische voetafdruk, het energieverbruik, de uitstoot van broeikasgassen en de afvalproductie. Stap per stap willen we overschakelen naar beter transport, energie-monitoring, betere verpakking, hernieuwbare energie en minder plastic.

Go Clean

Bij JBC willen we eerlijke mode produceren. We willen ervoor zorgen dat iedereen die deel uitmaakt van het productieproces onder veilige, gezonde en faire omstandigheden onze kleding kan maken. We streven er elke dag naar om een goede partner te zijn en te bouwen aan multi-beneficiaire relaties. Investeren in de toekomst doen we door zowel te zorgen voor de mensen in onze fabrieken, alsook door te investeren in onze medewerkers en in de gemeenschap.

Go Together

We zijn een voorbeeld op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en we willen blijven verbeteren. Waar sommige stappen een logische evolutie zijn van de vorige, zijn andere stappen innovatief. In plaats van af te wachten tot anderen iets uitproberen, willen wij het pad effenen en anderen inspireren.

Go Further

Meer informatie of suggesties? Stuur een mailtje naar valerie.geluykens@jbc.be